OFFERTE AANVRAAG

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

NEEM CONTACT OP

SCHOORSTEENRENOVATIE

Geef uw schoorsteen een complete make-over!

Bij onze totale schoorsteenrenovatie pakken we alle aspecten grondig aan, zodat uw schoorsteen weer als nieuw wordt. Onze professionele aanpak omvat het zorgvuldig uithakken van de voegen, het vervangen van kapotte en gescheurde stenen, en het uitvoeren van softstralen en/of technische reiniging om alle oppervlakteverontreinigingen te verwijderen. Vervolgens worden de voegen opnieuw aangebracht en worden eventuele loodreparaties uitgevoerd. Daarnaast wordt er een laag teer aangebracht boven op de schoorsteen om deze waterdicht te maken. Tot slot wordt de schoorsteen geïmpregneerd, waardoor deze weer waterafstotend wordt en vochtproblemen effectief worden verholpen.

Met onze totale schoorsteenrenovatie kunt u weer jarenlang genieten van een goed functionerende en esthetisch mooie schoorsteen. De renovatie zorgt ervoor dat de schoorsteen bestand is tegen de weersinvloeden en weer jaren mee gaat.

Wacht niet langer en geef uw schoorsteen de aandacht die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek de mogelijkheden voor een totale schoorsteenrenovatie die uw verwachtingen overtreft.

┬ę Copyright 2023 Website by Vedex