OFFERTE AANVRAAG

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

NEEM CONTACT OP

Gevelreiniging

Behoud de Schoonheid en Integriteit van uw Pand
De gevel van uw woning of bedrijfspand speelt een essentiële rol in de uitstraling en het behoud van de waarde van uw vastgoed. Het is een van de eerste elementen die mensen opmerken wanneer ze uw pand zien. Het is daarom van groot belang om uw gevel te reinigen en te onderhouden. wij staat klaar om u te helpen met professionele gevelreiniging, zodat uw pand er altijd verzorgd uitziet en de levensduur van het voegwerk en de gevelstenen wordt verlengd.

Voordelen van Gevelreiniging:
Preventie van Schade: Door gevelreiniging voorkomt u schade aan het voegwerk en de gevelstenen. Vervuiling, zoals roetaanslag, salpeteruitslag, cementsluier, graffiti, gevelverf, klimop en mos, kan na verloop van tijd de structuur van de gevel aantasten. Het tijdig verwijderen van deze verontreinigingen beschermt de integriteit van uw gevel en voorkomt kostbare reparaties of volledige gevelrenovaties.

Verzorgde Uitstraling: Een schone gevel draagt bij aan de verzorgde uitstraling van uw pand. Het verwijderen van vuil, aanslag en graffiti geeft uw gevel een frisse en aantrekkelijke uitstraling. Dit is vooral belangrijk voor bedrijfspanden, waar een professionele uitstraling klanten en bezoekers aantrekt.

Onze Reinigingsmethodes:
wij werken we met verschillende gevelreinigingsmethodes om aan de specifieke behoeften van uw pand te voldoen:

Stoomreiniging: Deze methode is ideaal voor het verwijderen van mos, algen en graffiti. Stoomreiniging is tevens milieuvriendelijk, omdat er geen chemicaliën worden gebruikt.

Reiniging met schoonmaakmiddelen: Deze methode is geschikt voor gladde geveloppervlakken. We maken gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen waar mogelijk, om het milieu te sparen.

Torbo softstralen: Het Torbo softstraal systeem maakt gebruik van een mengsel van zand en water om effectief roetaanslag, witte uitvloeiing, cementsluier, gevelverf, klimop en mos te verwijderen, zonder de gevel te beschadigen.

Bescherming door Impregneren:
Na het reinigen van uw gevel, raden wij aan om deze te laten impregneren. Gevelimpregnering zorgt ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de gevel. Hierdoor wordt de gevel beschermd tegen vocht, vorstschade en vervuiling, waardoor de levensduur van het metselwerk wordt verleng

© Copyright 2023 Website by Vedex