Werkzaamheden van voegbedrijf Zakhole Hillegom

Zwarte, groene of witte vlekken op de gevel? Ziet de gevel er verouderd uit of vallen de voegen er uit? Vraag Zakhole.nl voor informatie en advies.

Is het alleen nodig om de gevel technisch te reinigen (met heet water onder druk) of is zandstralen noodzakelijk?

Wij verwijderen oude voegen , de gevel wordt afgespoeld en we brengen nieuwe voegen aan. Tot slot impregneren we de gevel, zodat deze vochtwerend wordt en in goede staat blijft.

Ook voor nieuwbouw is het aan te raden om de gevel technisch te reinigen en te impregneren. Bekijk ook de foto’s voor bijvoorbeeld totale gevelrenovatie, softstralen, voegen uithakken, technisch reinigen, platvol voegen en impregneren.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

  • De oude voeg uitslijpen of uithakken
  • De gevel reinigen door middel van softstralen met het ‘Torbosysteem’
  • Technisch reinigen
  • Nieuwe voegen aanbrengen, platvol-, knip-of snijvoeg
  • Metselwerk
  • Kapotte stenen vervangen
  • De gevel impregneren, met een vochtwerend effect.
  • Schoonmaken en opruimen
  • Kitwerk
  • Graffiti verwijderen

Het oude voegwerk kunnen wij verwijderen door het uithakken of uitslijpen van de voeg, wij hakken op de juiste diepte zonder de stenen te beschadigen.

Softstralen met het Torbosysteem

Door het gebruik van water, hogedruk en olivine zand wordt de gevel als nieuw, de stenen worden door deze speciale aanpak niet beschadigd.

Hogedruk reinigen / technisch reinigen

Nadat de gevel is gestraald, moet het achtergebleven zand onder hoge druk van de gevel gespoten worden (druk van 200 bar). Hierdoor ziet de gevel er weer als nieuw uit.

Voordat nieuwe voegen worden aangebracht, is het nodig om eerst technisch te reinigen. Alle losse deeltjes en viezigheid worden verwijderd, zodat er een schone ondergrond ontstaat. Ook kunnen we met heet water en klinkerreiniger onder andere witte vlekken en zoutaanslag verwijderen.

Standaard platvolvoeg

U kunt kiezen uit verschillende kleuren voegen. Bijvoorbeeld de kleuren: lichtgrijs, donkergrijs, zwart of beige. Standaard brengen wij de platvolvoeg aan, maar wij leveren ook snij-en knipvoegwerk.

Voegreparatie

Als kleine stukjes voegwerk beschadigd zijn, kan het voldoende zijn om alleen die stukjes opnieuw te voegen.

Metselwerk
Als een steen ernstig beschadigd is door bijvoorbeeld vocht of vorstschade, is het nodig de steen te vervangen. Wij hakken de steen uit en plaatsen een nieuwe steen.

De gevel impregneren met Funcosil ws / Hydrofoberen

Nadat de gevel is gereinigd, is het raadzaam om de gevel te impregneren. Dit heeft een vochtafstotend effect. Maar de gevel blijft ademen en uiteindelijk is dit energiebesparend.

Contacteer ons

Als u meer informatie wenst, vul dit formulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

[honeypot honeypot-358]